Laden en lossen machines

Installaties

Naast het verzorgen van de demontage van zowel grote als kleine afbraakwerken, zorgen we ook voor het laden en lossen van machines of installaties. Onze firma beschikt over de kennis en het materiaal om alle soorten installaties te verplaatsen, te laden en lossen. Als uw bedrijf verhuist kunnen we instaan voor het laden, vervoeren, lossen en terug binnen plaatsen van alle installaties op de nieuwe locatie.

Machines

Naast het verzorgen van de demontage van zowel grote als kleine afbraakwerken, zorgen we ook voor het laden en lossen van machines of installaties. Onze firma beschikt over de kennis en het materiaal om alle soorten machines te verplaatsen, te laden en lossen. Als u een nieuwe machine heeft aangekocht kan u beroep doen op ons om deze machine van de vrachtwagen te laden en deze te lossen in het magazijn.

Laden installaties

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de complete demontage van uw installaties. Vervolgens laden wij uw installaties op een vrachtwagen en wordt deze getransporteerd naar de nieuwe locatie. Alle projecten die wij uitvoeren word met grote zorg behandeld en uitgevoerd door onze ervaren medewerkers. De nodige apparatuur om zware installaties te laden staan ook steeds tot uw dienst.

Laden machines

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de complete demontage van uw machines. Of u nu één machine of een volledig machinepark wil verhuizen, wij laden al uw machines en transporteren deze naar de gewenste locatie. De nodige apparatuur om zware machines te laden staan ook steeds tot uw dienst.

Lossen installaties

IMMS heeft jarenlange ervaring op het vlak van installatie en verplaatsing van machines. Wij verzorgen de hele regie voor u bij een industriële verhuizing: naast de demontage van zowel grote als kleine afbraakwerken, zorgen we ook voor het laden en lossen van installaties of machines. We transporteren, lossen en plaatsen de installaties op de gewenste nieuwe locatie. 

Lossen machines

IMMS is ook uw specialist in industrieel machinevervoer. Al uw zorgen op het gebied van machine verplaatsingen nemen wij op ons. We beschikken ook over een gespecialiseerd wagenpark om probleemloos uw machines te laden en te lossen. Of u nu één machine of een volledig machinepark wil verhuizen, wij lossen al uw machines op de gewenste locatie.

Industrial Maintenance and Moving Solutions

Centrum-zuid 3003
3530 Houthalen
België

Tel: +32(0)11/80 40 15
Fax: +32(0)11/80 40 11
Email: info@imms.be